Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

                   

 Huom: laskuri käynnistetty uudestaan, koska Manteli onnistui poistamaan sen kun yli tuhat tuli täyteen.

Tervetuloa Happy dog- clubin virallisille sivuille. Olet siis onnistunut eksymään tänne jotenkin ? Ai mikäkö sivu tämä on ??? No tietenkin sivu kaikille teille jotka rakastatte , pidätte, välitätte koirista. Tai muuten vaan olette nähneet joskus koiran. Happy dog- clubin omistavat Manteli ja Roki. Virallisena maskottina toiimii Taika. Taian kuvai ja muuta tietoa voitte käydä katsomassa painamalla valikosta '' Taika -maskotti''. 

Jos pidät tästä sivusta liity ihmeessä tähän clubiin. Mene vain ensin lukemaan säännöt klikkaamalla valikosta ''säännöt'', ja paina sääntökoodi mieleesi. Seuraavaksi paina valikosta ''jäsenet ja liittyminen'', ja kirjoita alla olevaan lomakkeeseen tarvittavat tiedot. Halutessasi voit myös kirjoittaa ystäväkirjaan, jonka löydät myös ''jäsenet ja liittyminen'' kohdasta.

Onko tylsää ? Sivullamme voit mm. lukea tietoa koirista, osallistua tietovisoihin (kun jäseniä on tarpeeksi) , pelata pelejä, lukea vitsejä, katsoa videoita, puhua vieraskirjassa, lähettää oma tekemiä kuviasi kuvagalleriaamme ja paljon muuta.

UUTTA:

Manteli on lisännyt kuvagalleriaan oma tekemiään piirrustuksia haluatko sinäkin kuviasi esille ???? lähetä ne tähän sähköpostiin: manuli-97@hotmail.com .

Facebookiin on ilmestynyt ryhmä nimeltään happydog-club   liittykää.


Free Jay Finnias Mutt Chihuahua MP3 | Cell phone ringtones at EZ-Tracks.com

Jos haluat tietää onko Manteli tai Roki paikalla katso aivan sivun ala reunaan. Jos siellä on punainen pallo kukaan ei ole paikalla, jos taas vihreä niin paikalla ollaan.

Söpö on ko mikä!

  Kävijä laskuri joka on käynnistetty sivun perustamisen jälkeen, eli täällä on käynyt enemmänkin väkeä.

    *hali*   Halaatko ? 

©2020 layout11 - suntuubi.com