Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

~~TSS nro 1~~ 29.3-4.4

Taian sanomattomat sanomat mikä se on ??

Image and video hosting by TinyPic

Taian sanomattomat sanomat eli TSS on happy dog-clubin oma lehti. Lehdessä on mm. kilpailuja , testejä, haastatteluja, uutisia ja muuta mukavaa. Kiitos lehden nimestä kuuluu Iitu:lle.  Palkinnoksi nimen keksimisestä olemme päättäneet hastatettalla häntä tähän .

Iitu mistä keksit nimen lehdelle ??

Itse asiassa en ole varma. Se vaan jotenki putkahti mieleen ku sitä multa kysyttiin.

Olet myös keksinyt muunlaisia ideoita sivuille. Mistä nämä kaikki ideat tulevat ? 

Öhm, suurimmaks osaks ne vaan putkahtaa. Samallailla ku lamppu syttyis pään päälle.Sanon sivun hoitajille ideat ja muokataan niitä vähän yhdessä. Nii sillä tavalla kai (:.

Olisiko sinulla ideaa seuraavaan kysyykseen ?

Voit vaikka kysyä onko minulla omaa koiraa, miksi liityin tälle sivulle, pidänkö koirien hoitamisesta jne.

Onko sinulla koiraa ?

Ei ole, mutta haluaisin kyllä oman koiran.

Miksi liityit tälle sivulle ?

Minua pyydettiin näille sivuille, itseasiassa ruinattiin, mutta nyt olen tyytyväinen kun liityin (:.

Pidätkö koirien hoitamisesta ?

Kyllä. Hoidan vapaa-ajalla ystäväni karjalankarhukoiraa, jonka kehittymistä olen seurannut aivan koiranpennusta asti.

Onko sinulla viellä jotain sanottavaa viellä tähän loppuun ?

On, liittykää ihmeessä tälle sivulle. Sivua hoidetaan hyvin ja täällä on muutenkin mukavaa. Muistakaahan vastailla tehtäviin ja antakaahan palautetta. Hyviä päivän jatkoja kaikille koiraihmisille! ((:

Kiitos itsellesi ^^.

-----------------------------------------------------------------

              Aprillipila

Aprillipäivä on jo lähellä, ja saatat joutua pilojen kohteeksi, tai  itse tehdä parhaan aprillipilan ikinä. Valitettavasti Manteli ja Roki eivät keksi minkäänlaisia aprillipiloja. Auta siis meitä ja lähetä ideasi tähän osoitteeseen : manuli-97@hotmail.com .  Paras idea palkitaan yllätyspalkinnolla.

-----------------------------------------------

              Omg oho

              

Oletko mokannut joskus, tai viellä parempaa onko koirasi mokannut joskus ??? nyt saat nauraa mokillesi, sillä voit lähettää mokasi meille tänne. Hyvät mokat voidaan julkaista. Parhaimmat jopa palkitaan ! Lähetä siis mokasi tänne tähän sähköpostiin : manuli-97@hotmail.com .

------------------------------------------------

          Viikon elokuva

             

            

Viikon elokuvaksi olemme valinneet 1408:san kerromme tietoa hieman elokuvasta. 

Pääosissa: John Cusack, Samuel L. Jackson, Mary McCormack, Jasmine Jessica Anthony ja Tony shalhoub 

Kesto: 104 min

Genre: trilleri

Ikäraja: 13 (suomessa)

Juoni: Mike Enslin on kirjailija, joka kirjoittaa paranormaalesta tapahtumista. Mike on yöpynyt sadoissa huoneissa missä uskotaan kummittelevan. Mike päättää seuraavaksi yöpyä Dolphin-hotellin huoneessa 1408. Hotelli virkailijat yrittivät estää miestä menemästä huoneeseen, mutta lopulta he suostuivat päästämään Miken huoneeseen, missä on kuollut luultavasti yli sata ihmistä. Suurin osa ihmsistä on kokenut luonnollisen kuoleman. Huoneessa Mike saa tuntea, että tämä yökylä reissu olisi ehkä pitänyt jättää väliin.

Nippelitietoa: Elokuvassa esiintyy monta kertaa numero 13, joka on tietenkin epäonnen luku. Huoneen numero, jossa Mike yöpyy on 1408. 1+4+0+8=13. Huone sijaitsee kerroksessa 13(amerikassa ei ole kerrosta 13 joten kolmattatoista kerrosta sanotaan neljänneksitoista). Hotellin johtajan mukaan (Gorald Olinin) Dolphin (hotelli) avattiin vuonna 1912.  1+9+1+2=13. Kun Mike avaa raamatun ensimmäisen kerran huoneessa hän avaa sen Samuelin toisen kirjan 11. kappaleen kohdalta.  11+2= 13. Kun Mike soittaa vaimolleen Lilylle kertoakseen, että tämän pitää hälyttää apua hän kertoo osoitteeksi 2254 Lexington. 2+2+5+4=13. Kun korjaaja saapuu huoneeseen korjaaman ilmastointia Mike pyytää tätä astumaan huoneeseen vain 6 tai 7 jalan verran. 6+7= 13. Termostaatti näytti lämpötilaksi 45-40. 4+5+4+0=13. Viimeisen kerran kun kellon radio lähti päälle kello näytti ajaksi 3:37. 3+3+7=13. Kun Mike vastaa viimeisen kerran puhelimeen siellä sanotaan : '' viisi, tämä on viisi-kahdeksan, tämä on kahdeksan. 5+8=13.Postikortissa, jossa lukee "Don't enter 1408" sisältää 13 merkkiä (heittomerkki + välilyönnnit poislukien). Nimi Michael Enslin sisältää 13 kirjainta ja M on aakkosten 13. kirjain. Elokuvan ikäraja on myös K-13.

------------------------------------------------

 Niksi nurkka

Oletko vasta aloitteleva koiran kouluttaja ? Niksi nurkassa kerromme vinkkejä juuri sinulle. Päätimme aloittaa helposta eli istumisesta. Varaudu siihen, että sinulla on paljon namuja koirille, koska muuten tämän kouluttaminen on ehkä hieman hankalaa. Ensin: ota namu käteesi ja heiluta sitä ylhäällä koiran päänpäällä. Tässä vaiheessa koira on luultavasti huomannut namun ja tuijottanut sitä. Parhaimmassa tapauksessa se jopa istuu. Jos näin ei ole toista namun heiluttelua niin kauan että koira lopulta istuu. Sen jälkeen sano selvällä äänellä ''istu''. Toista tätä muutaman kerran, että koira oppii. huom. koirasi ei voi millään oppia tätä heti joten jatka yrittämistä, koska kärsivällisyys palkitaan.

------------------------------------------------

©2019 layout11 - suntuubi.com